Thursday, May 21, 2009

17 mai NOTD

Hei

Vet at dette er litt sent, men her kommer min 17 mai NOTD. Jeg har brukt 1 lag basecoat, 2 lag TL design Iceland og 1 lag vanlig topcoat og 1 lag Poshe topcoat over det (ville ha 1 lag vanlig før Poshe'en slik at nail arten ikke ble ødelagt, men det har jeg funnet ut av etterpå at jeg ikke trengte)

Den røde fargen er TL Design China, den blå er TL design Brazil og den hvite er TL design Norway. Har litt problemer med 2 laget med TL design Iceland (grunnfargen), den blir litt tykk for meg rett og slett, neste gang jeg skal bruke den tror jeg at jeg tar oppi litt tynner først. I tillegg til dette har jeg fått en masse bobler, det problemet har jeg ikke hatt før, noen som vet hvorfor? Kan det kanskje være limet jeg brukte til å lime på rhinestonene med ( selv om jeg har bobler på de fingrene som ikke har lim på og)?Her er venstrehånden minOg høyrehånden, for en gangs skyld, slik at dere får se designet som er på begge ringefingrene.Nærbildet av designet som jeg hadde på venstre ringefinger og på høyre tommel.Og her er nærbildet av designet som jeg hadde på høyre ringefinger og venstre tommel.

Beklager at de 2 nærbildene ikke er av helt bra kvalitet, men disse bildene er tatt under lunsjen på egons den 17, og dermed under ikke helt optimale forhold.

The 17th of May was our national day, so I decided to paint my nails with our flag's color: red, white and blue. I used here 1 coat og TL design basecoat, 2 coats og basecolor which was TL design Iceland. The red one was TL design China, the blue one TL design Brazil and the white one Tl design Norway. On top of the designs I used one coat og Tl design topcoat, and one coat of Poshe quick-dry topcoat over that. (I was afraid that Poshe would ruin my design, that's why I used 2 topcoats, but I have learned now that I only need Poshe)

I had a little trouble with the Iceland Color on the 2nd coat, as it seems to be a little thick to me. The next time I use it, I would add a little thinner to it. Also, I got a lot of bubbles this time, which I usually don't get, how can that be?

The first picture is of my left hans (which you always see)

The second is of my right hand.

The third is a close-up on the nail art I had on my left ringfinger and my right thumb.

The last picture is a close-up on the design on my right ringfinger and my left thumb.

Sorry about the blurry close-ups, but the pictures are taken during eating lunch out on the 17th, and not under the best light and so on.

No comments:

Post a Comment